Verandering

By Sjoerd Geurtz

Lange tijd heb ik geen gebruik kunnen maken van dit weblog.De reden daarvoor was dat mijn vorige aanbieder van webruimte een samenwerkingsverband schijnt aangegegaan te zijn met een ander met als gevolg dat overal op het internet publicaties van mij te vinden waren maar het weblog zoek was.Dit heeft mij doen besluiten met een andere provider in zee te gaan en staat www.hooglanderveennet.nl weer in de lucht. Ik prijs mij gelukkig dat mijn kleinzoon Patrick (17) ,die een opleiding voor ondermeer webdesigner volgt mij behulpzaam was bij het maken van een nieuw weblog.Ik zelf bezit die handigheid niet.Hij maakt vaker websites voor anderen en is daar zeer bekwaam in Kijk een op de link onderaan .”powered by Patrick Adam”Om mijn verhaal compleet te maken nog even dit.Velen verbazen zich en vragen zich af waarom www.hooglanderveennet.nl met het daaraan gekoppelde mailadres.door mij gebruikt wordt.Welaan: In 2003 was ik nog werkzaam in o.a. communicatienetwerken en vond ik de domeinnaam toepasselijk.Dat lange tijd¬†later www.hooglanderveen.net geregistreerd werd is mij dus niets te verwijten

Gevolg is we,hoewel het iets afneemt dat vele onjuist geadresseerde mail in mijn postvak komt en sinds kort als spam behandeld wordt.Let dus op als u mail verstuurd dat u het juiste mailadres gebruikt

Share your thoughts

Protected by WP Anti Spam